A GoogleNews, amíg az ember az angol nyelvi univerzum híreit olvashatta benne, kiváló hírforrás volt. Elő is lehetett fizetni keresőszavakra, szerintem a fél magyar külpolitikai sajtó ebből élt. Nem emlékszem rá, hogy náci félbolondok weboldalait valaha is belevették volna a források közé, de lehet, hogy csak elnyomta a sok nemnáci, normális oldal.
Namost, hogy még mindig képtelenek voltak összedobni a magyar Google Translate-et, az egy dolog. Pillanatnyilag  a tágabban vett régió minden nyelvére van fordítóprogram, kivéve az észtet (ami nagyon hasonlít a finnhez, na meg tudnak angolul), az albánt, a belaruszt és a magyart. Finom társaság.
És egy-két hónapja elindították a GoogleNews magyar bétaverzióját. Az ember szembesül vele, hogy milyen gyatra az online médiafelhozatal, rendben. De a/ ki a lófasz csinálja ezt? (nyilván annak az édes unokahúgocskája, aki képtelen megcsinálni egy tűrhető magyar-angol (stb.) fordítószoftvert,  b/ hogy kerül ide mint a kuruc.info  mint hírforrás és az ő "Debrecen: holokamu-kiállítás a Himnusz születésnapján" c. közleménye mint hír?