"Békésen véget ért pénteken este fél kilenckor a fővárosban a Trianoni békeszerződés évfordulójára emlékező tiltakozó demonstráció… semmilyen incidens nem történt – jelenti a Független Hírügynökség.

Nagyobbik gyermekünk meg a következőket jelenti:
Barátnőjével és még egy pár barátjukkal tegnap kb. 2 percig voltak az együvé tartozás ünnepe vagy mifene ellen békésen tiltakozó demonstráció közelében. Elöl rendőrautó, motorok, utána a fekete szűrös, kalpagosok, eltakart arccal, mögöttük többnyire részeg kopaszok, a végén rabomobil. A 2 perc alatt a következők történtek: egy kis csukyás gyerek odarohant a 16 éves lányhoz, és "Mocskos emó!" kiáltással felé köpött, de végül is Gyuri barátjukat találta el. Egy véletlenül arra vetődő fekete fiatalember felé ketten kart lendítettek, "Szaladj, nigger!" kiáltással üldözőbe vették, de túl részegek voltak, hogy utolérjék. Végül egy arra bicikliző öreg bácsit hátulról fejbe dobtak egy sörösdobozzal (nyilván újságírót akartak védeni). A rendőrök meg se rezdültek, biztosítottak tovább.

Kérdésem: mi a lófaszt? Azt, hogy a gyerekeinket beteg nyilas barmok békésen leköpjék?

A másik kérdésem: most már Szlovákia meg Románia is EU-tag, a határok légiesültek. Ha megnyomorítva érzik magukat ebben a csonka hazában, miért nem költöznek ki a többi pár tucat vármegyébe? Ott növelnék a magukfajták arányszámát (ha az nekik olyan fontos), itt meg csökkentenék.

"website