Mintha nem ebben az országban élnének, belvillonganak, sértődözgetnek, dicsérik magukat, szépeket terveznek. Most komolyan azt gondolják, hogy ők decemberben felelősen meg fogják szavazni annak a kisebbségi kormánynak a(z értelem szerint) reform- és felzárkózásellenes költségvetését, amelyik "feladta a reformokat"? Nem fogják fel, hogy a Gyurcsány-kormánynak pár hete vagy max. pár hónapja van hátra? És ha tovább csinálják ezt a vircsaftot, két verzió marad: egy-két év vergődés megpecsételt lemaradással, amiért ők is felelősek (mint az eddigiekért) és/vagy az Orbán nevű lefáradt antidemokrata totális hatalomátvétele?
Én nem szólok bele, de itt egyetlen értelmes dolog van hátra: hárompárti koalíció a három nemfideszes párt normálisabb erőivel (talán összejön a 194 ember), meg egy szakértő válságmenedzser. Hogy miniszterelnök vagy pénzügyminiszter, az mellékes (de ha miniszterelnök, nyilvánvalóan nem Gyurcsány).

<a href="http://whos.amung.us/show/7hh93hgu"><img src="http://whos.amung.us/widget/7hh93hgu.png" alt="visitor stats" width="81" height="29" border="0" /></a>